Opis:
- Profesjonalna, półautomatyczna dzielarko-zaokrąglarka do porcjowania i formowania ciasta na bułki, pizzę, brioszki, itp.
- Znacznie przyśpiesza i usprawnia pracę w piekarni
- Prosta obsługa za pomocą dźwigni
- Głowica dzieląca z ostrzami ze stali nierdzewnej tnie gotowe ciasto na równe porcje
- Rozdzielone ciasto jest zaokrąglane za pomocą matrycy formującej
- Regulowana wysokość komory
- W wyposażeniu trzy standardowe matryce przeznaczone do ciasta o gramaturze: 130 - 400 g
- Przycisk bezpieczeństwa
- Możliwość wysunięcia noży tnących po podniesieniu głowicy, w celu wyczyszczenia
- Prosta obsługa urządzenia za pomocą trzech dźwigni, odpowiedzialnych za docisk, rozdzielanie oraz zaokrąglanie ciasta
- Łatwo utrzymać w czystości
- Urządzenie wyposażone w kółka, ułatwiające przesuwanie
- Matryce formujące można zawiesić na haku, znajdującym się na boku urządzenia
Parametry techniczne:
- Wymiary zewnętrzne [mm]: 600x700x2200 Moc [kW]: 0,75 Ilość porcji: 14 Zakres wagi ciasta [g]: 130-400 Zasilanie [V]: 400 Waga [kg]: 340
347 Przedmioty
16 innych produktów w tej samej kategorii:
W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii.
Oceń Komentarze (0)