Your cart
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Komora wzrostowa do ciasta (pieców z linii BAKE, BAKE D, BAKE TS) CT 6L-66L
CT 6L-66L
12680 zł
15 596,40 zł
Brutto
12 680,00 zł netto
Opis:
Pasuje do modeli: BAKE 6/L, BAKE 66/L, BAKE D6/L, BAKE D66/L, BAKE 6L TS
Parametry techniczne
- Wymiary zewnętrzne [mm]: 1540x1020x850 + kółka
- Ilość blach 60x40 cm: 21
- Odległość między prowadnicami [mm]: 80
- Moc [kW]: 1,6
- Zasilanie [V]: 230
- Temperatura [°C]: 0-70
- Waga [kg]: 89
Dlaczego warto wybrać komorę wzrostową Resto Quality CT 6L-66L ?
- Dzięki odpowiedniej temperaturze i wilgotności w komorze uzyskujemy idealne warunki do wzrostu różnego rodzaju ciasta
- Posiada regulację temperatury od 0°C do 70°C
- Komora jest mobilna, dzięki wbudowanym kółkom
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski
319 Przedmioty
Brak opini
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Strona główna
Piec konwekcyjno-parowy 10x GN1/1 | 10x 600x400 | automatyczny system mycia | 15,8 kW |...
Strona główna
Piec konwekcyjno-parowy PF1535 | Explora Colombo KT | 5xGN1/1 | sonda | system myjący |...
Strona główna
Piec konwekcyjny z naparowaniem | piekarniczy | 6x600x400 mm | 10,5 kW | 400 V | Mychef...
Strona główna
Oceń Komentarze (0)