Your cart
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Temperówka do czekolady | wolnostojąca | zbiornik 24 kg | 3 kW | 230V | 620x900x1540 mm | CHOCOTEMPER24
CHOCOTEMPER24
61630 zł
75 804,90 zł
Brutto
61 630,00 zł netto
Opis:
- Profesjonalna i innowacyjna włoska temperówka do czekolady
- Urządzenie pozwala na szybkie topienie i temperowanie czekolady, zapewniając jej stały przepływ i krystalizację podczas całego procesu
- Czekolada podgrzewana jest w zbiorniku o pojemności 24 kg, następnie jest chłodzona w ślimaku za pomocą czynnika chłodniczego
- Doskonale sprawdzi się w małych i średnich cukierniach i pracowniach czekoladowych, lodziarniach, hotelach czy restauracjach
- Temperówka posiada dwa osobne mocne i wydajne silniki, zasilające pracę mieszadła i ślimaka
- Silnik przekładni ślimakowej posiada funkcję rewersu
- Wyjmowany ślimak ze stali nierdzewnej ułatwia czyszczenia urządzenia i pozwala na szybką wymianę czekolady
- Temperówka posiada intuicyjny i funkcjonalny dotykowy panel z możliwością programowania
- Funkcja automatycznego dozowania odpowiedniej ilości czekolady
- Urządzenie posiada tryb nocny
- Solidna i trwała obudowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- Urządzenie jest proste w czyszczeniu i utrzymaniu w czystości
- W standardzie pedał do sterowania przepływem czekolady
- Wyposażona w 4 antypoślizgowe nóżki
- Podgrzewany elektrycznie stół wibracyjny do form - za dopłatą
Wyposażenie dodatkowe:
- RQ14.1.VT24 – podgrzewany elektrycznie stół wibracyjny
Parametry techniczne:
- Wymiary zewnętrzne [mm]: 620x900x1540
- Pojemność zbiornika [kg]: 24
- Moc [kW]: 3
- Zasilanie [V]: 230
- Waga [kg]: 185
267 Przedmioty
Brak opini
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Strona główna
Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | urządzenie do produkcji bagietek | paluchów |...
Strona główna
Pakowarka próżniowa komorowa iSENSOR S | dwie listwy 410+410 mm | pompa busch 40 m3/h |...
Strona główna
Piec konwekcyjno-parowy elektryczny | 10xGN1/1 | 18,6 kW | 400 V | Mychef COOK UP 101E
Strona główna
Oceń Komentarze (0)