Piec elektryczny piekarniczy modułowy...
Piec elektryczny piekarniczy modułowy...
Piec elektryczny piekarniczy modułowy...
Piec elektryczny piekarniczy modułowy...
Piec elektryczny piekarniczy modułowy...
Piec elektryczny piekarniczy modułowy...
Piec elektryczny piekarniczy modułowy...
Piec elektryczny piekarniczy modułowy...
Piec elektryczny piekarniczy modułowy...
Piec elektryczny piekarniczy modułowy...
Piec elektryczny piekarniczy modułowy...
Piec elektryczny piekarniczy modułowy...

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66

BAKE 66

19250 zł

23 677,50 zł
Brutto
19 250,00 zł netto

Negocjuj cenę
Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66

 

 

Opis:

  • Modułowy, szamotowy piec piekarniczy dedykowany do wyrobów cukierniczo-piekarniczych
  • Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy
  • Prosty i wygodny manualny panel sterowania
  • Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji
  • Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
  • Niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
  • Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
  • Duże okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia
  • Wewnętrzne oświetlenie komory
  • Wentylowane płyty szamotowe
  • Hartowane szkło
  • Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi
  • Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi
  • Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca
  • Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, a obudowa ze stali malowanej proszkowo
  • Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną
  • Możliwość wyposażenia w programowalny generator pary
  • Możliwość dokupienia podstawy, okapu i komory wzrostowej
  • Brak możliwości równoczesnego zamontowania generatory pary i górnej płyty szamotowej!
  • Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki
  • Możliwość zakupu pieca z elektronicznym panelem sterowania (model BAKE D)

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 830x1240x180 (x2)
  • Wymiary zewnętrzne [mm]:1130x1400x750
  • Ilość komór: 2
  • Moc [kW]: 20,4
  • Zasilanie [V]: 400
  • Temperatura [°C]: 50-400
  • Waga [kg]: 225
  • Pojemność pizz: 12x 40 cm
  • Ilość blach 60x40 cm: 4+4

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • Okap KT 6/66
  • Podstawa pod piec ST 6/66
  • Górna płyta szamotowa MOD. 66 R
  • Możliwość wyposażenia w generator pary (2 komory) STEAM 66-2
  • Możliwość wyposażenia w generator pary (1 komora) STEAM 66-1
  • możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto

 

Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE 66 ?

  • W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech
  • Możliwość piętrowania pieca w moduły
  • Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca
  • Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy
  • Temperatura maksymalna to aż 400°C
  • Możliwość dokupienia generatora pary
  • Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

 

 

153 Przedmioty
Brak opini

Oceń Komentarze (0)

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

W celu poprawienia jakości usług korzystamy z plików cookies. Pozostając na stronie, wyrażasz zgodę na wykorzystanie tej technologii.