Opis:
- Profesjonalna dzielarka hydrauliczna, przeznaczona do porcjowania i prasowania ciasta
- Możliwość zastosowania wymiennych wykrojników, co pozwala na szybkie porcjowanie ciasta na bułki, chleby, bagietki, półbagietki, ciabatty, ect.
- Znacznie przyśpiesza pracę w piekarni, sklepach, małych i średnich przedsiębiorstwach
- Sprawdza się przy ciastach pszennych jak i mieszanych, luźnych i sztywniejszych
- Układ hydrauliczny został zaprojektowany w taki sposób aby nie "męczyć ciasta’’
- Proste sterowanie za pomocą przycisków
- Prostokątna komora o wymiarach 505x415 mmRegulacja ciśnienia docisku pozwala dzielić wyjątkowo delikatne i luźne ciasta (do 75% zawartości wody) Dzielarka umożliwia podzielenie ciasta na 20 kawałków o równej gramaturze (zakres 100 - 950 gr zależnie od rodzaju ciasta) Przy zastosowaniu wykrojników (konieczne jest wówczas zastosowanie załączonej płyty dociskowej) zakres gramatur zwiększa się od 15 do 1000 g Głowica prasująca powleczona nieprzywieralną powłoką PCV W standardzie dołączona jest płyta dociskowa do stosowania wraz z wykrojnikami oraz mata silikonowa Dzielarka wyposażona w kółka z hamulcem, co ułatwia jej przemieszczanie Automatyczne zamykanie pokrywy urządzenia Łatwa w utrzymaniu w czystości, dzięki zdejmowanej pokrywie obudowy Obudowa urządzenia wykonana jest stali malowanej proszkowo Rama do montażu wykrojników wykonana z aluminium Silnik oraz pompa umieszczone w osobnej komorze urządzenia, co zapobiega przedostaniu się pyłów oraz mąki
Dwa standardowe wykrojniki w zestawie - do wyboru podczas składania zamówienia - zobacz plik do pobrania Dodatkowy standardowy wykrojnik, wykonany ze stali, pokrytej teflonem - dopłata
1 700 zł netto Dodatkowy wykrojnik z nożami z tworzywa - dopłata
3 040 zł netto
Parametry techniczne:
- Wymiary zewnętrzne [mm]: 750x632,5x1200 Ilość porcji ciasta: 20 (bez zastosowania wykrojników) Moc [kW]: 2,2 Zasilanie [V]: 400 Waga [kg]: 285
Oceń Komentarze (0)