Urządzenie przeznaczone do wałkowania masy cukrowej, masy marcepanowej, ciasta francuskiego i innych rodzajów mas/ciast: od marcepanu po bułeczki maślane
Wałek o długości 600 mm
Regulacja grubości ciasta 0-10 mm
Specjalna konstrukcja wałków umożliwia idealne rozwałkowanie ciasta
Wzmocnione zębatki
Wałek do ugniatania ciasta z tworzywa sztucznego
Podajnik ciasta ze stali nierdzewnej
Korpus w całości wykonany ze stali nierdzewnej
Cicha praca bez wibracji
Podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się
Łatwe użytkowanie i czyszczenie
Niskie zużycie energii
Parametry techniczne:
Wymiary zewnętrzne [mm]: 740x470x440
Ilość wałków: 1
Maksymalna waga ciasta [g]: 2000
Długość wałka [mm]: 600
Średnica ciasta [mm]: 580
Kształt ciasta: prostokąt
Moc [kW]: 0,37
Zasilanie [V]: 230
Waga [kg]: 47
1541 Przedmioty
Brak opini
Oceń
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Oceń Komentarze (0)